top of page

3 PIJLERS 

diep ontspannen & loslaten met
ENERGIE THERAPIE

Energie therapie is beweging  brengen in je lichaam en in je leven. Het is diep ontspannen zodat er ruimte mag ontstaan voor bewust-zijn en nieuwe mogelijkheden. 

Ben je in de kramp over een situatie, is er weinig ruimte noch tijd, ben je herstellende van trauma, heb je last van stress, burn-out, depressie, ptss, ...

 

... om helderheid en beweging te krijgen in alle facetten van je leven in en met jezelf/lichaam is diepe ontspanning niet alleen welgekomen maar ook levensnoodzakelijk. 

 

Dit is waarom het aspect van energie therapie bij Bewust Anders zo belangrijk is. 

De energie therapieën die hier worden aangeboden, werken niet alleen diep ontspannend maar, het ontdoet ook de effecten van jarenlange, onbewuste patronen en trauma's op cellulair niveau.

ontwikkelen van je
BEWUSTZIJN

Alles wat niet goed voelt in je leven op persoonlijk en/of professioneel vlak, alles wat ziek is, is een neveneffect van onbewust-zijn. Ben jij je bewust van hoe je praat, denk, voelt, handelt... met jezelf, je lichaam, je leven, de wereld?

Het slechte nieuws is, je uiterlijke wereld is de manifestatie van je innerlijke wereld. 
Het goeie nieuws is, helderheid & bewust worden is het begin en de anti-dote!

 

' Heling is een neven-effect van bewustzijn. Ziekte is een neven-effect van onbewustzijn. ' - Shannon O'Hara 

Bewustzijn is helderheid hebben in alle facetten van het leven zodat je kunt loslaten en gaan ontdekken wat je vanaf hier nu wel wilt. Waar kan je je bewust van worden zodat je niet langer hoeft in reactie te zijn met iets of iemand maar in actie? Actie als in aanwezigheid en in je kracht. 

In je kracht met

ZELFONTWIKKELING

Dit is het 'Let's-get-to-work' gedeelte. Bewust Anders houdt van pragmatisch. Het biedt hanteerbare tools zodat na een behandeling, consulatie, workshop of tijdens een traject begeleiding je zelf aan de slag kunt om je blijvend verder te ontwikkelen. 

 

Wat klopt er voor jou? In die zin, wat is er waar voor jou? Maar ook in de zin van, waar klopt jouw hart voor?

 

Wat in eerste instantie onmogelijk lijkt, is veranderbaar met een fris perspectief en andere aanpak. 

Hoe zou het zijn als een onbewuste wereld niet langer een effect heeft op je en jij het ripple-effect wordt die uitnodigt naar een bewuste(re) wereld?

bottom of page