top of page

3 PIJLERS 

diep ontspannen & loslaten met
ENERGY HEALING

Energy healing is beweging en ontspanning brengen in je lichaam, je wezen en in je leven. Het is een manier van loslaten zodat er ruimte mag ontstaan voor bewust-zijn en nieuwe mogelijkheden. 

Ben je in oordeel over jezelf, in de kramp over of bezorgd om een situatie of relatie, je ervaart weinig ruimte noch tijd, herstellende van trauma, heb je last van stress, burn-out, depressie, PTSS, ...

 

... om helderheid en beweging te krijgen in alle facetten van je leven in en met jezelf/lichaam is diepe ontspanning niet alleen welgekomen maar ook levensnoodzakelijk. 

 

Dit is waarom het aspect van energie therapie bij Bewust Anders zo belangrijk is. 

De energie therapieën die hier worden aangeboden, werken niet alleen diep ontspannend maar, het ontdoet ook de effecten van jarenlange, onbewuste patronen en trauma's op cellulair niveau. Na iedere sessie wordt je steeds meer aanweziger en bewuster zodat je werkelijk andere keuzes kan gaan maken. 

ontwikkelen van je
BEWUSTZIJN

Alles wat niet goed voelt in je leven op persoonlijk en/of professioneel vlak, alles wat ziek is, is een neveneffect van onbewust-zijn. Ben jij je bewust van hoe je praat, denk, voelt, handelt... over jezelf, je lichaam, je leven, de wereld?

Je uiterlijke wereld is een manifestatie van je innerlijke wereld. 
Het goeie nieuws is, helderheid & bewust worden is het begin én de oplossing!

 

' Heling is een neven-effect van bewustzijn. Ziekte is een neven-effect van onbewustzijn. ' - Shannon O'Hara 

Bewustzijn is helderheid hebben in alle facetten van het leven zodat je kunt loslaten en gaan ontdekken wat je vanaf hier nu wel wilt. Waar kan je je bewust van worden zodat je niet langer hoeft in reactie te zijn met iets of iemand maar in actie? Actie als in aanwezigheid en in je daadkracht. Het is geen quick-fix maar de start en opzet van een fundering voor 

DUURZAME VERZAME VERANDERIG EN HELING. 

In je kracht met

ZELFONTWIKKELING

Dit is het 'let's-get-to-work' gedeelte. Bewust Anders is pragmatisch. Het biedt hanteerbare tools zodat na een behandeling, consulatie, workshop of tijdens een traject begeleiding je zelf aan de slag kunt om je blijvend verder te ontwikkelen. Het is jouw natuurlijke oerkracht om te ondernemen in je leven. Het anders leren ondernemen, met aanwezigheid en bewustzijn zorgt voor het openen van andere deuren, nieuwe mogelijkheden, het groeien en bloeien van jouw essentie als wezen.

 

Wat verlang je? Waar ben je werkelijk toe in staat? Wat is er nog meer mogelijk? 

 

Wat in eerste instantie onmogelijk lijkt, is veranderbaar met een fris perspectief en andere aanpak. 

 

bottom of page