top of page

za 18 mrt

|

Gent

Body Workshops - Trauma (18 & 25 maart )

Leer een zachte rustgevende behandelmethode die inwerkt op cel niveau. Op langere termijn ondervindt men meer gemak, levensvreugde en allerlei positieve veranderingen mbt de relatie met je lichaam, in je lichaam en meer bewustzijn/ helderheid mbt de relatie met jouw en andere lichamen.

Time & Location

18 mrt 2023, 13:00 – 16:00

Gent, Sint-Amandsberg, 9040 Gent, België

About the event

Welkom bij Happy Body HaPpY yOu, Body Workshops met Ivy Mobouck, Bewust Anders.

Er wordt gewerkt met de energetisch bodyprocessen van de modaliteit Access Consciousness. In de Trauma Reeks zijn er 4 bodyprocessen die je zowel apart of twee of meerdere kan volgen. 

Sommige body processen hebben een naam zonder duidelijke omschrijving. Volg je weten. Wat is het wat je wilt veranderen in je leven en welk process/ processen zullen hieraan bijdragen?

IN DE TRAUMA REEKS:

1. emotioneel trauma of physisch trauma onderhevig aan emotionele shock 2. trauma door alcohol, drugs, perfectionisme & waanzin 3. trauma op de overdracht & responder systemen in het zenuwstelsel 4. éénmalige shock & trauma en/of herhalend trauma op het lichaam

VOOR WIE IS DIT?

zaterdag 18 maart 9-12u 

Emotioneel trauma of physisch trauma onderhevig aan emotionele shock

Heb je pijn, in shock of trauma opgelopen ( emotioneel of physisch trauma ) vaak door emotionele shock die zeer persoonlijk wordt ervaren.

Geraak je er maar niet over, ook al zijn hier al jaren aan voorbij gegaan sinds het trauma.

Voel je je hier helemaal alleen en onbegrepen in?

Wat het trauma ook is en hoe 'ernstig' of niet ernstig het ook wordt omschreven door anderen ( stukgelopen relatie, psychische of fysische mishandeling enz )

Ook voor mensen die werken met mensen met dergelijk trauma maar geen blijvende diepe verandering verkrijgen met coaching en therapie alleen.

zaterdag 18 maart 13-16u 

trauma door alcohol, drugs, perfectionisme & waanzin 

Trauma door alcohol, drugs, perfectionisme & waanzin.

Dit is process is ondersteunend op het vorige maar specifiek bij langdurig misbruik van alcohol, medicatie en recreatie drugs en/of perfectionisme en/of waanzin.

Ook voor mensen die werken met mensen met dergelijk trauma en problematiek maar geen blijvende diepe verandering verkrijgen met coaching en therapie alleen.

zaterdag 25 maart 9-12u 

trauma door alcohol, drugs, perfectionisme & waanzin trauma op de overdracht & responder systemen in het zenuwstelsel 

Het zenuwstelsel speelt een belangrijke rol in het lichamelijk maar ook psychologisch en mentaal welzijn van je lichaam. Als de overdracht van prikkels verstoord is door shock en trauma op emotioneel, psychisch en/of fysisch vlak kan dit overslaan in heel weinig draagvlak in alles. Alles lijkt teveel, te intens, te overweldigend.

Overgevoeligheid, stress, langdurige stress periodes tot full-on burnout, emotionele, psychishe en fysishe effecten op het lichaam door alle vormen van misbruik, je hebt een operatie ondergaan enz

Ook voor mensen die werken met mensen met dergelijk trauma maar geen blijvende diepe verandering verkrijgen met coaching en therapie alleen.

zaterdag 25 maart 13-16u 

éénmalige shock & trauma en/of herhalend trauma op het lichaam

Alle pijn, shock/ trauma/ blessure van het lichaam

Dit is voor mensen die een éénmalige shock of trauma op het lijf heen beleefd, zoals een sportblessure. Het kan ook lichte lichamelijke trauma zijn en lichte trauma die systematisch op het lichaam wordt gepleegd. Het lichaam past zich heel gemakkelijk aan tot het niet meer kan. Dit process is ook een super bijdrage voor mensen die aan topsport en dansen ed doen.

Ook voor mensen die werken met mensen met dergelijk trauma maar geen blijvende diepe verandering verkrijgen met coaching en therapie alleen.

__________

DIT IS OOK VOOR:

- Iedereen die zijn lichaam wil leren kennen, begrijpen en ontvangen. 

- Iedereen die de heler in zich wil wakker maken en verder ontplooien. 

- Ideaal om toe te voegen aan je wellness & coaching praktijk. 

- Heerlijk om te geven aan je vrienden, familieleden en/of geliefde. Het verzacht, smelt en verdiept de band en ( lichaams) connectie met elkaar.

__________

WAT MAG DIT NOG MEER VOOR JOU BETEKENEN?

- Je lichaam leren ontvangen 

- Uit oordeel komen van je lichaam en je lichaam niet langer als vijand zien 

- Leren communiceren met je lichaam. 

- Lichaamssignalen en pijnen als taal leren herkennen. - Andere lichamen in al hun vormen geuren en kleuren leren toelaten en ontvangen. - Een unieke art of healing met lichamen ontdekken. - Je unieke lichaam's helingcapaciteiten leren herkennen en inzetten.

__________

DE WORKSHOP ZELF:

- Inleiding, facilitatie & praktische handvaten over lichaam en je lichaams  Leren ontvangen en geven van één body process 

- Certificaat ontvangst van dit Body process van de modaliteit Access Consciousness. 

- Voorzien van lichte snacks en drankjes.

- Soep voorzien voor wie de hele dag of 2 dagen meevolgt.

__________

DEELNAME MOGELIJKHEDEN:

1 workshop = 65€ 

2 workshops = 120€ 

3 workshops = 165€ 

4 workshops = 200€

__________

INSCHRIJVING

https://bit.ly/body-workshop

Inschrijven = betalen BE33 3770 9338 2846

__________

WAT? 

Access Body Process is een zachte behandelmethode die inwerkt op cel niveau. Vaak zorgt het voor onmiddellijke diepgaande rust maar soms kan het ook ongemakkelijk aanvoelen.

Op langere termijn ondervindt men meer gemak, levensvreugde en allerlei positieve veranderingen in je lichaam en meer bewustzijn/ helderheid met jouw en andere lichamen.

Je merkt ook positieve verandering bij jezelf en in je leven.

__________

CONTACT:

Voor meer info contacteer Ivy Mobouck.

Email | ivy.mobouck@hotmail.com Whatsapp | 0485 30 39 84

Share this event

bottom of page